Üdvözlünk a Kakadu Fogászat honlapján!

A Wellness Hotel KAKADU barátságos, családias hangulatú környezetében teljes körű, magas színvonalú fogászati ellátással várjuk minden kedves páciensünket.

Célunk

Pácienseink igényeit a kiváló minőségű fogászati kezeléseken túl a wellness szolgáltatások terén is maximálisan ki szeretnénk elégíteni, így szállodánkon belül biztosítani számukra egyben a testi – lelki regenerálódás lehetőségét, elérhető áron.

Minőség, szaktudás

Fontos számunkra, hogy pácienseinknek naprakész információkkal tudjunk szolgálni, s a legújabb fogászati lehetőségeket kínáljuk problémáik megoldására.

Igyekszünk lépést tartani a legfrissebb kutatások eredményeivel, felhasználni azokat a fogászati kezelések és technikai fejlesztések során.

Praxisunkban kizárólag kiváló minőségű nyugat-európai, japán és amerikai anyagokkal és eszközökkel dolgozunk.

Nagy tapasztalattal rendelkező és több nyelven beszélő orvosaink biztosítják a szakmai hátteret, mely a munkatársak kedves hozzáállásával, precíz, lelkiismeretes munkájával párosul.

Az Ön egészségéért, szépségéért

Telefonos vagy internetes bejelentkezést követően ingyenes állapotfelmérésre, alapos vizsgálatra kerül sor, majd panorámaröntgen készítése után részletes kezelési tervet és árajánlatot készítünk pácienseinknek.

Az első személyes konzultáció után mindenki meggyőződhet arról, hogy nincs mitől félnie.

Miközben kedves vendégünk áthalad a fedett medence fölött ívelő hídon, pálmafa levelek simogatják, vízcsobogást hall, s minden feszültségét elfeledve léphet be barátságosan kialakított, klimatizált rendelőnkbe. Kollégáink pedig mindeközben kényeztető vendégszeretettel gondoskodnak a hozzátartozók kényelméről, zavartalan nyugalmáról.

Kényelem, Pihenés

Fogászati kezeléseit nálunk nyaralással, kikapcsolódással kötheti össze.

Saját szállodánk, a Wellness Hotel KAKADU*** kínál lehetőséget arra, hogy még komfortosabbá tegyük pácienseink számára az itt tartózkodás minden pillanatát.

A fogászati kezelések közötti időben a Wellness Világ kényeztető programjain vehet részt. A fedett medence, pezsgőfürdő, aromakabin, gőzkabin, infra-szauna, finn-szauna, szolárium, a fitness-gépek, az arc- és testkezelések színes választéka, a hagyományos és keleti masszázstechnikák, talpmasszázs, pedikűr, manikűr az Ön testi – lelki harmóniájának megteremtését szolgálják.

Városunk és környéke is számtalan programot, látnivalót kínál az ide látogatóknak, így nem csak egészséges, szép fogakkal, hanem felejthetetlen élményekkel is gazdagodva térhetnek haza pácienseink.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül kezeléseinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, keressen bennünket bátran, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, szívesen állunk rendelkezésére!

Reméljük, hogy minél előbb személyesen is üdvözölhetünk a Kakadu Dental & Wellness vendégeként.